Sportsbranchen Dk Saysky Annonce
Info

Nyheder

Seneste nyt

Nyheder
maria

Hummel leverer ny omsætningrekord

Hummel kommer ud af 2022 med en rekordom-
sætning på 2.218 mia. kr., mens en investering i et nyt distributionscenter og store engangsomkost-
ninger resulterer i et underskud på 89,5 mio. kr. Sportsbrandet sigter nu efter en omsætning på 4 mia. kr. og en driftsindtjening på 300 mio. kr. i 2028.

Læs mere »
Nyheder
maria

SportLink maj er netop landet
og du kan læse det her

I dette nummer sætter vi fokus på, hvad outdoorlivet kan. Vi har talt med et par spændende folk fra branchen, som alle kommer med hver deres bud. Måske du også kan lade dig inspirere og tage til en af de dejlige danske øer. Vi kommer med et par forslag.

Læs mere »
Nyheder
maria

Parasport Danmark er
Årets Specialforbund 2023

Parasport Danmark har vundet prisen som Årets Specialforbund foran Dansk Skytte Union og Danmarks Cykle Union, der også var nomineret. På DIF’s årsmøde lørdag d. 29. april var det Parasport Danmark, der modtog salens hyldest.

Læs mere »
Nyheder
maria

Royal Run har rundet
90.000 deltagere

En måned inden Royal Run afholdes, har det populære motionsevent med H.K.H. Kronprinsen i spidsen nu rundet over 90.000 tilmeldte deltagere. Flere værtsbyer har allerede meldt udsolgt – og igen lokker eventet helt nye motionister til.

Læs mere »
Nyheder
maria

1.450 danskere blev golfspillere
i søndags

“Det er skønt, at vi nu får så mange nye ansigter ind i vores sport. Golfens Dag er altid en fantastisk anledning til at vise, at golf er en åben sport med masser af plads til nye spillere”, siger Kim Uldahl, der er udviklingskonsulent i Dansk Golf Union.

Læs mere »
Nyheder
maria

Kom med til folkefest Royal Run den 29. maj 2023

Du er hermed inviteret med til Royal Run, når Kronprinsen inviterer til Folkefest i kondisko. Royal Run arrangeres af Bevæg dig for livet, og bagved står DIF, DGI og Dansk Atletik. Royal Run støttes af Nordea-fonden, TrygFonden og Novo Nordisk Fonden. TV 2 og Regionerne er mediepartner på Royal Run.

Læs mere »
Nyheder
maria

På søndag den 23. april sker det
– kom til Golfens Dag

Det er nemt at blive golfspiller, men næppe nogensinde nemmere end nu på søndag. Det er på søndag den 23. april, at 134 klubber åbner dørene for interesserede gæster. Både dem, der ser sig selv som snarlige golfspillere og dem, der måske bare mærker en vag nysgerrighed overfor sporten.

Læs mere »
Nyheder
maria

Oplev spændende talks på Loop i Lokomotivværkstedet

Når Loop Forum sætter damp under kedlerne i Lokomotivværkstedet i næste uge, deltager Lifestyle & Design Cluster sammen med Miljøstyrelsen med udstillingen Circular Textile Village. Her vil godt 30 udstillere og projekter præsentere bud på mere cirkulære løsninger inden for produktion af tøj og tekstiler.

Læs mere »
Nyheder
maria

Skoleelever skal fokusere på alt det, som kroppen kan

Skoleelever skal fokusere på alt det, som kroppen kan – og mindre på, hvordan den ser ud. Mange børn er utilfredse med deres krop, og det kan gå udover lysten til at bevæge sig. Det skal et nyt undervisningsmateriale om kropslig trivsel i idrætsundervisningen være med til at ændre på.

Læs mere »
Nyheder
maria

Faxe Kondi og Saysky inviterer til 5 km løb i Tunnelfabrikken

Det ikoniske sodavandsbrand Faxe Kondi har teamet op med det danske løbetøjsbrand Saysky og inviterer til Danmarks måske hyggeligste løbeevent for alle med kondi i blodet. Faxe Kondi x Saysky 5k løber af stablen lørdag den 3. juni 2023 i Tunnelfabrikken. Billetsalget er åbent for tilmelding.

Læs mere »
Nyheder
maria

H.K.H. Kronprinsen i skøn træningsforening til Royal Run

Det er nok de færreste, der havde forventet at se Hans Kongelige Højhed Kronprinsen, Sara Slott og Heino Hansen i skøn træningsforening, men det var ikke desto mindre, hvad der skete for nylig. Målet var at få sat gang i træningen op til Royal Run 29. maj 2023. Kilde: DIF. Foto: Royal Run

Læs mere »
Nyheder
maria

Medlemstallet slår rekord i landets idrætsforeninger

Det samlede antal medlemmer i foreningerne i DIF og DGI er steget markant og ligger nu på det højeste niveau nogensinde. I to år stak coronapandemien en kæp i aktivitetshjulet, men i 2022 kom de danske idrætsforeninger for alvor tilbage. Også når det kom til antallet af medlemmer.

Læs mere »
Nyheder
maria

Helly Hansens topserie indenfor outdoor – overlegne Odin

Helly Hansens topserie indenfor outdoor, Odin, byder på en prisbelønnet nyhed i SS23 kollektionen – Odin 9 Worlds Infinity Shell Jacket – en jakke der sætter nye standarder for funktionalitet og professionel ydeevne. Den mest komplette og målrettede beskyttelse til outdoor entusiaster.

Læs mere »
Nyheder
maria

Product Manager til
SELECT SPORT

Har du lyst til at få det kommercielle ansvar for produkter i egne varegrupper? Er du sportsinteresseret og har fingeren på pulsen i forhold til nye trends? Har du lyst til at blive en del af en markedsledende sportsaktør med et stærkt, internationalt brand?

Læs mere »
Nyheder
maria

Landstræner Kasper Hjulmand har udtaget 23 spillere

Kasper Hjulmand har udtaget 23 spillere til de kommende EM-kvalifikationskampe. Det var i november sidste år at det danske landshold sidst spillede kamp. Men allerede i slutningen af marts venter der to EM-kvalifikationskampe mod Finland og Kasakhstan.

Læs mere »
Nyheder
maria