Info

Velkommen til Sportsbranchen Dk

Om os

Vi er en brancheforening for alle, der har med sport og aktiv livsstil at gøre, hvad enten det er som leverandør, detaillist eller E-commerce. Vi ligger stor vægt på at være dynamiske, innovative samt skabe et fællesskab – en fælles platform – og ikke mindst skabe tryghed for branchens medlemmer, hvilket vi – mere end nogen sinde før – har brug for lige nu.

I denne omskiftelige verden, som er præget af usikkerhed kan enhver have behov for et sikkerhedsnet. Det er det, som Sportsbranchen Dk er for leverandørerne, detaillisterne og E-commerce. Vi er den livline, du ringer til, når du har brug for branchenær og personlig rådgivning, som tager afsæt i din virksomheds specifikke udfordring.

Vores fornemmeste opgave er, at skabe værdi og tryghed for vores medlemmer.

Fordelene ved at være medlem i Sportsbranchen Dk er mange, og understøttes i værdien af at være del af et branche­samarbejde med Dansk Mode & Textil samt Guldsmedebranchen.

Som bekendt løfter flere langt bedre end en, og det er vigtigt i disse tider, når de daglige udfordringer skal løses og håndteres i et marked, der ændre sig med hastige skridt.

Vores vision

 • En brancheforening er som en holdsport, hvor det bedste hold skal sættes, så vi via samarbejdet kan ændre og udvikle på bl.a. følgende punkter:
 • Vi vil gøre sportsbranchen til et attraktivt sted at arbejde og uddanne sig i
 • Vi vil gerne have alle de gule skilte væk, og tilbage til de reelle udsalgsperioder
 • Vi vil gerne fortælle vores kunder den unikke historie, der gør købsoplevelsen til en succes
 • Vi vil have sat mere gang i den grønne omstilling
 • Vi har brug for et fællesskab til glæde for branchens udvikling
 • Vi skal have en større stemme hos politikerne

Vores strategi

Da “vejen til målet er lige så vigtig, som målet i sig selv”, så har vi taget et stort step. Sportsbranchen Dk har overtaget Danmarks Sportshandler Forening (DSF), hvilket nu betyder én stemme, og ét fælles mål for hele branchen.

Om det drejer sig om detail, leverandører eller E-commerce, så ligger der en stor opgave i, at fastholde handel samt arbejdspladser indenfor landets grænser. Det gør vi kun ved, at stå sammen, og være del af ”holdet”, så vi alle kan byde ind og løfte i flok.

2020 og 2021 har fået os alle til, at tænke ud af boksen, og fået os til, at vise styrkede sider af os selv. Ikke meget har været som det plejer, men alligevel har sporten formået at finde veje, som har gjort, at vi som branche reelt står stærkt hele vejen rundt. Det momentum skal vi holde fast i, rette til og fortsat udvikle på. Dette gør vi bedst i fællesskab. Så her kommer en opfordring: Riv nu de vægge ned, og lad os få lidt meningsudveksling hen over bordet, som kan gøre, at vi når de mål, vi har sat os for.

En af vores vigtigste opgaver er, at sørge for at den næste generation står klar til at overtage efter os. Lige nu ser vi det, som vores største udfordring, og derfor er det også der, at vi vil ligge de fleste kræfter. Vi vil i løbet af 2022 kunne introducere den bedst tænkelige elevuddannelse, som vil foregå elektronisk, og være en helt ny måde, at tænke uddannelse på. Her vil man man få anerkendelse, hvis man har ydet den ekstra indsats. Så på toppen af dette, skal vi have sat en hvervekampagne i gang.

Events & "Branchedage"

Vi klæder dig og din virksomheds medarbejdere på med ny viden og inspiration, blandt andet i form af:

 • Vores årlige “Branchedage”, som samler branchen og klæder den på til morgendagens udfordringer
 • Brancherettede kurser
 • Juridiske kurser
 • Tekniske kurser
 • Salgskurser
 • Markedsføringskurser
 • IT- og Webkurser
 • Lederkurser
 • AMU-kurser
 • Inspirationskurser med fokus på trends, tendenser og mode
 • Medvirken ved virksomhedens uddannelsesplanlægning
 • Webinarer

Gennem samarbejde kommer man længst! Derfor arbejder Sportsbranchen Dk sammen med Dansk Mode & Textil for at skabe relationer til relevante aktører, som kan styrke og udvikle branchen. Vi arbejder med offentlige instanser, uddannelsesinstitutioner, nationale og internationale organisationer, og vi varetager branchens politiske interesser.

Vores samarbejdspartnere tæller blandt andre Global Fashion Agenda, Lifestyle & Design Cluster og CFW (Copenhagen Fashion Week) samt samarbejder vi med flere uddannelsesinstitutioner. Dermed medvirker vi til, at sikre et match mellem branchens fremtidige behov og dimittendernes kompetencer.

LÆR OS AT KENDE

Se vores præsentationsvideo her ...

Bliv set i vores eget magasin “SportLink”

Bliv medlem allerede idag og få del i de mange lukrative medlemsfordele

Som medlem af Sportsbranchen Dk kan du drage stor fordel af vores lukrative fordelsaftaler, som sikrer dig de mest attraktive vilkår og bedste priser på en række produkter og serviceydelser.

Rådgivning

Bæredygtighed

forest, tree stump, moss-7429841.jpg

Miljø & CSR

Agenter og distributører

investment, concept, business-5241253.jpg

HR jura

Handelsjura & IPR

Persondataforordning

Told & international handel

Nyttig info

Se eksempel på EXCLUSIVE video her

Se eksempel på fotos nedenfor

Se eksempel på ADVANCED video her

Se eksempel på BASIC video her