SportLink august er netop udkommet – læs det her…

SportLink august er netop udkommet, og du kan læse det her …


Der er positive takter i sportsbranchen. Vi har spurgt branchens kædedirektører om, hvordan det er gået i 1. halvår, og hvad de forventer af 2. halvår.

Lovgivningen ruller ind over branchen i disse år, og det er med at holde tungen lige i munden for at følge med og sikre den mest hensigtsmæssige prioritering af virksomhedens bæredygtighedsindsats. Vi afholder derfor et webinar, hvor vi vil introducere jer til de skabeloner, politikker, spørgerammer, vejledninger, rapporter, FAQ’er, værktøjer m.fl., som er tilgængeligt for alle medlemmer.

Rocks er i vækst og de er drevet af en stor passion for sporten. De har netop lanceret et Rocks 2.0 i nye tidssvarende lokaler, og der ses ind i både ekspansion til udlandet og en udbygning af porteføljen.

Hvis du tror, at festivaler kun handler om musik, så er det vist på tide, at du sætter kursen mod en af Europas største outdoor festivaler i Silkeborg, første weekend i september. Danmarks Outdoor Festival er tre dage spækket med masser af oplevelser, inspiration, aktiviteter og total hygge for hele familien.

SPORT 24 åbner 8 nye butikker i 2024-25, og frem mod 2026 ligger der på nuværende tidspunkt hele 12 underskrevne kontakter på nye butiksåbninger på adm. direktør Lars Elsborgs skrivebord. Og allerede nu har man også butik nr. 13 på bedding.

“Viking vil skabe en helhed i brandet. Derfor lancerer de nu en beklædningskollektion til børn, som koordineres med footwear-kollektionen”, fortæller Area Manager Scandinavia, Kjetil Reppen. ”Vi har en stærkere brandposition end nogensinde på det danske marked, og vi er inde i en stærk og positiv udvikling”.

Myran spinneren er kommet på danske hænder. D. 1. oktober overdrager Björn Elmervik forretningen til Nordic Fieldsport, som er etableret af brødrene Eric og Henrik Svendsen.

Det gav genlyd i hele verden, da Steen & Peder Mondrup som de første nogensinde gennemførte KMD Ironman Copenhagen med 3,8 kilometer svømning, 180 kilometer cykling og 42,2 km løb. Team Tvilling fejrer 10 års jubilæum i år – de to brødre er et levende bevis på, at intet er umuligt, når der er: mod, viljestyrke, dedikation og motivation.

Mizunos ambition er ikke at være de største, men at være de bedste. Derfor arbejdes der med og investeres i innovation og udvikling. I Danmark er Mizuno også klar til at satse yderligere på bl.a. et nyt Sportstyle-koncept, ligesom løb bliver et at de helt store fokusområder.

I Sportsbranchen Dk vægter fællesskabet langt mere end en bonus eller en distribueringsaftale. Det er – og vil altid være – en essentiel byggesten, der styrker og beriger både individer og branchen som helhed. Se hvad vi kan tilbyde dig i Sportsbranchen Dk: https://sportsbranchen.dk/

God læselyst!

#sportsbranchendk #sportlink #sport #aktivlivsstil #dmogt #innovation #inspiration #fællesskab #sammenervistærke

https://lnkd.in/dNtKWwsN

Bliv medlem allerede idag og få del i de mange lukrative medlemsfordele

Som medlem af Sportsbranchen Dk’s kan du drage stor fordel af vores lukrative fordelsaftaler, som sikrer dig de mest attraktive vilkår og bedste priser på en række produkter og serviceydelser.

Rådgivning

Bæredygtighed

forest, tree stump, moss-7429841.jpg

Miljø & CSR

Agenter og distributører

investment, concept, business-5241253.jpg

HR jura

Handelsjura & IPR

Persondataforordning

Told & international handel

Nyttig info

Se eksempel på EXCLUSIVE video her

Se eksempel på fotos nedenfor

Se eksempel på ADVANCED video her

Se eksempel på BASIC video her