INVITATION: Idrætsinnovation i teori og praksis

Hvordan kan din virksomhed i højere grad få en bid af den globale sportsindustri?
Hvad kan idrættens 1,9 mio. medlemmer hjælpe med?
Hvilke megatrends skal vi holde øje med i sportens verden?

Kom og få svarene, når Idrættens Innovationslab afholder reception den 4. oktober. Receptionen afholdes i Idrættens Hus i Brøndby, Gunnar Nu Hansen (mødelokale), klokken 15.00-17.00.

Programmet
I løbet af receptionen kan du blandt andet opleve den nyeste teknologi til analyse af kroppens bevægelser hos virksomheden ROKOKO, og du kan deltage i en konkurrence om en digital løbetræner fra SHFT, når vi tester en ny app til forbedring af tilskueroplevelsen til VM i Sejlsport 2018.

Receptionen indledes med taler af den administrerende direktør i Danmarks Idrætsforbund (DIF), Morten Mølholm Hansen, og den administrerende direktør i Industriens Fond, Mads Lebech. Deltagere er folk fra erhvervslivet og idrætten med hang til innovation på idrætsområdet.

Du tilmelder dig receptionen ved at sende en mail til Innovationslab@dif.dk.

Idrættens Innovationslab
Idrættens Innovationslab er et DIF-initiativ, der er finansieret af Industriens Fond, og som fungerer som bindeled mellem erhvervslivet og idrætten. Målet er at udvikle og teste nye forretningsidéer, produkter, teknologier, samarbejdsformer og services. For erhvervslivet handler det om udvikling af nye produkter, der kan skabe vækst på bundlinjen. For idrætten handler det om bedre produkter og løsninger for både hverdagsmotionisten og eliteatleten.

haekstartb-800px.jpg