Bliv medlem

 

Som medlem af Sportsbranchen Dk vil du nyde godt af de mange fordele et branchenetværk og -fællesskab kan skabe.

 

Sportsbranchen Dk organiserer alle branchens parter, og dermed giver Foreningen dig et uafhængigt ståsted for din virksomhed i stærkt fællesskab med alle branchens betydende parter. Foreningens medlemmer består af et bredt udsnit af branchens aktører – herunder  kædeadministrationer, leverandører af sportsartikler, leverandører af service- og forbrugsartikler, samt ikke mindst en række af de danske, grønlandske og færøske sportsbutikker.

 

Foreningen er den ældste organisation i den danske sportsbranche – etableret 1. februar 1939, hvilket giver dig adgang til en unik erfaring, forståelse og dyb indsigt i branchespørgsmål. Foreningen tilbyder hjælp og vejledning i forhold til at navigere i krydsfeltet af EU-lovgivning, direktiver, varemærkekopiering og øvrige svært tilgængelige områder inden for branchen.

 

Der er mange fordele ved at være medlem af Sportsbranchen Dk. 

Vi tilbyder en lang række rabatordninger på forskellige produkter og ydelser, der har relevans for din virksomhed. Rabataftalerne giver din virksomhed besparelser, der som minimum dækker prisen på kontingentet. Oversigt over aftaler nederst på siden.

 

Passivt B-medlemskab

For at blive passivt B-medlem skal du udfylde formularen nederst på denne side.

Kontingent 2017: Leverandør: Kr. 5.000,- + moms.  samt tilføjes der et indmeldelses- og registreringsgebyr på kr. 500,00 + moms. Detail: kr. 2.500,- + moms.

Medlemskabet identificeres ved virksomhedens CVR-nummer og kan ikke overdrages. Medlemsnummer er identisk med CVR-nummer. 

Et B-medlemskab kan opsiges med 14 dages varsel til kalenderårets udløb.

Som passivt B-medlem opnår du bl.a. følgende fordele:

- Du modtager Foreningens eget magasin Sportlink 4 gange om året, samt nyhedsmagasinet Sportlight 4 gange årligt

- Din virksomheds kontaktdata, samt de brands din virksomhed evt. repræsenterer i Danmark registreres i Foreningens databaser og disse vil kunne søges på www.sportsbranchen.dk

- Din virksomhed tilbydes deltagelse i Branchehåndbogen "Sportsbranchen" som udgives hvert år i januar.

- Du opnår adgang til at udstille på fagmesser og udstillinger, hvor Foreningen er medarrangør.

- Som passivt B-medlem er du uden stemmeret og har ikke andel i Foreningens formue.

 

A-medlemskab

A-medlemmerne er branchens betydende leverandører. A-medlemmer er samtidig Foreningens drivkraft, og det er i denne kreds Foreningens bestyrelse vælges og dermed her foreningens aktiviteter og drift besluttes. A-medlemmer har naturligvis samme adgang til alle aftaler som B-medlemmer, derudover findes der aftaler der eksklusivt er rettet mod A-medlemmer.

Ansøgning om A-medlemskab kontakt venligst dh@sportsbranchen.dk


Rabatordninger

Fælles for medlemskaberne er, at de begge giver adgang til en lang række rabatordninger. Jo mere du bruger rabatordningerne, jo mere får du ud af dit medlemskab. Klik her for at komme til oversigten over rabatordninger.

 

For at blive passivt B-medlem skal du udfylde formularen.

 

 


 Ja
 Ja
 Ja